STRUGA
07.07.2017
BRYZA
07.07.2017
ВОДОСТІЧНА СИСТЕМА AMAZONKA  виготовлена з матеріалів найбільшої металургійної компанії світу Arcelor-Mittal, яка випускає всі сорти листової сталі, необхідних для виготовлення елементів водостічної системи. Ці елементи виготовлені зі спеціального матеріалу: міцної сталі марки S320GD товщиною 0,70 мм з високоякісним покриттям HDX товщиною 55 мікрон з обох сторін.Завдяки цьому кожен елемент системи характеризується однорідним стійким кольором та високою якістю.
Водостік AMAZONKA характеризується простим монтажем, особливою естетикою та ефективним відводом води з даху. Завдяки більшому діаметру, відносно інших подібних пропозицій на ринку, водостічна система AMAZONKA має кращу пропускну здатність, що є беззаперечною перевагою для кліматичних умов України.В асортимент водостічної системи AMAZONKA  входить 6 оригінальних кольорів:  коричневий, вишневий, червоний, зелений, цегельний, чорний
Широкий спектр кольорів дозволяє гармонійно поєднуватися з навколишнім середовищем і естетично вписуватися в колірну гамму будови.